Kies een toepassingsgebied »

Batibouw 2012, een succesvolle editie!

De deelname van Olivier Beton aan de afgelopen editie van Batibouw 2012, die plaatsvond van 1 t/m 11 maart, is zeer succesvol verlopen. Tijdens de eerste twee dagen voor professionals, hebben veel bestaande klanten alsook interessante nieuwe leads de stand bezocht. Het frisse en opvallende design in de nieuwe huisstijlkleuren van Olivier Beton heeft daar zeker toe bijgedragen. Op de stand kon men niet heen om de opvallende putten die in doorsnede open gemaakt waren, zodat men zich kon laten informeren over de werkwijze en voordelen ervan. De Aquastock® wateropslagsystemen waren vertegenwoordigd door de Combitank en Tempo+. Ook de waterzuiveringsinstallatie THETISCLEAN® kon men bekijken, evenals een prefabkelder en meer.
Dit leverde ook tijdens de particuliere dagen veel vragen van geïnteresseerden op.

Veel positieve reacties waren er ook bij het didactische bord waarop de toepassingen van de diverse producten van Olivier Beton rondom huis getoond worden. Indien men direct wilde zien welk traject het regenwater aflegt naar en vanaf de opslagtank en hoe het opgevangen water vervolgens weer toepast wordt in huis en tuin, konden de bezoekers terecht bij de LCD-schermen op de stand. Hierop waren doorlopend 3D demonstraties te zien.
Tijdens de beurs werden bovendien de nieuwe brochures en folders per productgroep gepresenteerd: Regenwatersystemen, Waterzuivering, Tuinaccessoires, Bouwaccessoires en Prefab kelders. Zou u ook een brochure willen ontvangen of heeft u andere vragen? Neemt u dan even contact op!

Het Olivier Beton standpersoneel heeft uw aanwezigheid op de Batibouw bijzonder gewaardeerd en bedankt alle bezoekers voor hun getoonde interesse!

Contact us